Hvis du er i denne hobby, er jeg sikker på, at du allerede ved, hvad en metaldetektor er, men bare hvis du er ny på alle disse ting, er det en god ide at starte fra det grundlæggende.

 

En metaldetektor er en elektronisk enhed (normalt bærbar), som bruges til at lokalisere metal under jorden. Dette sker magnetisk. Det kan bruges til at finde ethvert metal, der spænder fra mønter til smykker til relikvier og endda guld.

 

Da du ikke har nogen ide om hvad du finder, holder dette interesse, og derfor er mange mennesker i denne hobby. Det er en hobby for mange mennesker. Du har bare brug for en metaldetektor, fritid, og du er helt klar til at finde metal.

 

Hvad er bedre end at finde skjulte skatte eller mønter, når du er ude at bruge tid sammen med din familie? Dette er en hobby, der er lige så stor for hele familien. Alt hvad jer har brug for er en metaldetektor eller måske to, og det er alt.

 

Hvordan en metaldetektor fungerer

hvordan metaldetektor arbejder Alle metaldetektorer arbejder med elektromagnetiske principper. Det skaber et magnetfelt. Dette magnetfelt trænger ind i jorden eller under vandet. Metaller bliver opladet, når de kommer ind i magnetfeltet. Så snart et metal er opladet, får detektoren et signal, og det er her brugeren bliver underrettet om, at der er metal under jorden eller i vand.

 

Du bliver kun underrettet (af lyd) om tilstedeværelsen af ​​metal, og så skal du grave og finde metal. Der er metaldetektorer, der vil fortælle dig, hvilken type metal de har opdaget som guld eller sølv, men disse er sofistikerede metaldetektorer.

 

Generelt vil du kun få et bip eller en lyd uden anelse om hvilken type metal det er. Der findes specifikke metaldetektorer på markedet, der bruges til at finde bestemte metaller som guld, så hvis du har brug for en bestemt detektor, så er det også muligt.

 

Dele af en metaldetektor

Lad os dykke ind i en smule tekniske ting.

 

At have kærlighed til at detektere metaller bliver sjovere, hvis du vil være i stand til at kende funktionerne i forskellige dele af en metaldetektor.

 

Alle metaldetektorer har fire dele.

 

  • Stabilisator
  • Kontrolboks
  • Aksel
  • Coil
  • Stabilisator

Som navnet viser, bruges det til at stabilisere detektoren. Det er ansvaret for at holde hele enheden stabil gennem hele søgeprocessen.

 

Kontrolboks

Dette er hoveddelen af ​​metaldetektoren. Det siges at være hjernen til enhver detektor. Den indeholder alle kredsløb, højttalere, batterier, processor og alt andet.

 

Aksel

Det forbinder søgespolen med kontrolboksen.

 

Coil eller Search Coil

Dette er den mest afgørende del af enhver metaldetektor, da denne spole er ansvarlig for at detektere metal. Du skal flytte denne spole på jorden eller et andet sted for at opdage metal.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *